Menteşe’de elektrik kesintisi! Menteşe’de elektrik kesintisi!

Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Pandemi dolayısı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen  Online Halk Oyunları yarışmasında birinci olan Çağla Yavuz ödülünü  Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız'dan aldı.

Sinem Karakaya

Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ‘evde kal’ sloganı doğrultusunda online olarak düzenlenen etkinlikler kapsamında plânlanan ve yoğun ilgi gören Online Halk Oyunları yarışmasında yıldızlar kategorisinde birinci olan Çağla Yavuz'a madalya ve kupasını Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız verdi.

Kupa takdiminde Çağla Yavuz'un eğitmeni Olgun Manap, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ile etkinlik sorumlusu Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Bilişim Uzmanı İlker Cömert hazır bulundu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün pandemi döneminde önemli etkinliklere imza attığını belirten Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, “İnsatgram spor okulları, instagram spor sohbetleri ve online yarışmalarla tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir süreç yönettiler. Bu bağlamda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen Online Halk Oyunları yarışması da bu süreci evlerinde geçiren gençlerimiz için önemli bir etkinlik oldu. Birinci olan kızımız Çağla Yavuz nezninde tüm katılımcıları ve organizasyona emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Gazete Muğla