Muğla Haberleri

Okullarda dezenfekte işlemi başlatıldı

Muğla Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Korona virüse karşı alınan önlemler doğrultusunda virüsün yayılmasını önlemek, öğrenci, öğretmen ve çalışanları...

Muğla Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Korona virüse karşı alınan önlemler doğrultusunda virüsün yayılmasını önlemek, öğrenci, öğretmen ve çalışanları korumak amacıyla tüm okullarda dezenfekte işlemleri başlattı. Dezenfekte işlemleri kapsamında tüm derslikler, kapı kolları, sosyal alanlar, kantinler, eğitim materyalleri ve oyun alanlarıtemizlik görevlileri tarafından yapıldı.

Güzide Kasım

Muğla Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Korona virüse karşı alınan önlemler doğrultusunda virüsün yayılmasını önlemek, öğrenci, öğretmen ve çalışanları korumak amacıyla tüm okullarda dezenfekte işlemleri başlattı. İlk olarak Atatürk İlkokulu ve Türdü İlkokulu’nda başlayan dezenfekte işlemleri kapsamında tüm derslikler, kapı kolları, sosyal alanlar, kantinler,eğitim materyalleri ve oyun alanları temizlik görevlileri tarafından yapıldı.

Dezenfekte işlemlerinin daha kapsamlı bir şekilde yürütülmesi için temin edilen ek malzemeleri okullara yollayan Milli Eğitim İl Müdürlüğü, çalışmaların devam ettiği okullarda sık sık denetim yaparak devam eden çalışmaları ve alınması gereken temizlik ve hijyen önlemlerini yerinde inceliyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Okullarımızın hepsi ilaçlanmış olup Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerekli tedbirler alınmaya devam edilmektedir” denildi.