NOW TV'den Selçuk Tepeli Kararı

NOW TV'den Selçuk Tepeli Kararı
NOW TV Ana haber sunucusu Selçuk Tepeli bir süredir ekranda yok. Tepeli'nin yeni sezonda NOW TV'de olup olmayacağı merak konusu oldu. Kanaldan açıklama geldi.

Ulusalpost.com'un haberine göre; NOW TV'nin haber sunucusu Selçuk Tepeli, uzun bir yaz tatilinin ardından ekranlara dönecek. NOW TV'nin aldığı karara göre, Tepeli, 2 Eylül 2024 Pazartesi günü görevine başlayacak. Selçuk Tepeli, ana haber bülteninde yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor.

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

Selçuk Tepeli (1974, İstanbul), Türk gazeteci, sunucu ve ana haber spikeri.

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul ilinin Silivri ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansı da IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaptı. Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Habertürk TV'de genel yayın yönetmenliği yapımı ayrıca Ceyda Karan'la Eksen adlı eseri sundu ve Gün Başlıyor adlı eseri sundu. 2020 yılında ise FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın görevinden ayrılması üzerine yeni sunucu aranmaya başlarken yerine Selçuk Tepeli'nin geldiği duyuruldu ve Habertürk TV'deki görevinden ayrıldı. 7 Eylül 2020'de Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber programını sunmaya başladı.

Kaynak:Karar.com

Bu haber toplam 1029 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.