Narin Güran cinayetinde yeni detaylar herkesi şaşırtıyor. Bu defa baba Arif Güran’ın kameranın açık olduğunu fark etmeyerek yaptığı konuşma herkesi şaşkına çevirdi. İşte Narin cinayeti son dakika gelişmesi...

8 yaşındaki Narin’in katledilmesi tüm Türkiye’nin gündeminde. Cinayet soruşturmasında oklar amca Salim Güran’ı işaret ederken, ortaya çıkan yeni bir görüntü kafaları karıştırdı.

KAMERANIN AÇIK OLDUĞUNU FARK ETMEDİ

Narin’in babası Arif Güran, emniyette yapılan sorgunun ardından serbest bırakılmıştı. Arif Güran’ın 49 saniyelik bir görüntüsü ve anlattıkları herkesi şok etti. Yeni görüntülerde Narin’in babası Arif Güran’ın da aralarında olduğu 3 kişi masada oturuyor.

Arif Güran, kameranın açık olduğunu fark etmeyerek şu ifadeleri kullanıyor:

iPhone telefonu olanlara kritik uyarı! Bu özelliği sakın kullanmayın iPhone telefonu olanlara kritik uyarı! Bu özelliği sakın kullanmayın

“Akraba olmuşuz, dayı yeğen olmuşuz. Dayı yeğen olduğu zaman, biri dayımdır, biri öz yeğenimdir. 20 nüfuslu bir yer. 90-100 nüfusluk yer değil. 20 nüfusluk yer. onlarında hepsi akraba. O algıyı ? kendi aralarında toplantı yapıyorlar şey yapıyorlar ki?”

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrasında şüpheler amca Salim Güran’a yoğunlaşmışken dayı-yeğen konusu kafaları karıştırdı.

ÖCÜNÜ BENDEN ALSALARDI

Kaydın devamında da ilginç bir detay daha göze çarptı. Masada Arif Güran’ın karşısında oturan ve kim olduğu bilinmeyen kişi “abi o çocuğun yeri mezar değil, o çocuğun yeri şu an da okul. Böyle bir şey yok. 8 yaşındaki bir çocuktan...” ifadelerini kullandığı görülüyor. Bunu üzerine Arif Güran “İşte ciğersiz olduğu için gelip beni öldürseydiler. Gelip öcünü benden alsaydılar.” yanıtını veriyor.

Tüm Türkiye Narin’i kim öldürdü? sorusuna yanıt beklerken babanın ortaya çıkan bu görüntüleri "Baba Arif Güran Narin’in katilini biliyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak: Halk TV