Mersin'in Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi'ndeki çöp dökme alanına giden belediye işçileri, plastik varil içerisinde elleri ve ayakları bağlı çıplak vaziyette bir erkeğin cansız bedeni bulundu. Belediye personelinin haber vermesiyle bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

122-epbj.webp

Aile katliamı: Eşi ve 4 çocuğunu öldürdü aynı silahla intihar etti Aile katliamı: Eşi ve 4 çocuğunu öldürdü aynı silahla intihar etti

Kimliği belirsiz erkek cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bozulmaya yüz tutmuş haldeki erkek cesedinin elleri ve ayaklarının bağlı olduğu görüldü. Olayla ilgili çok yönlü araştırma devam ediyor. Yapılan otopside cesedin, Selçuk Üniversitesinden emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’e ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

profesor-elleri-ve-ayaklari-bagli-h-ycsi.webp

CESEDİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Ölen şahsın kimliğinin belirlenmesinin ardından oğluna ulaşan ekipler, çelişkili ifadelerinden dolayı O. Doludeniz'i gözaltına aldı. Doludeniz polisteki ilk ifadesinde, babası ile aralarının bozuk olduğunu, bu nedenle kısa süreliğine evden ayrıldığını, döndüğünde ise babasını evde ölmüş vaziyette bulunca cesedini bir bidona koyup ticari taksi ile Bozyazı'daki çöp alanına bıraktığını söyledi.

Öte yandan, ceset üzerinde yapılan ilk incelemede delici veya kesici alet izine rastlanmazken, ölüm nedeninin adli tıp sonrası belli olacak.

Kaynak: İHA