Narin Güran cinayetinde ünlü gazeteciden flaş açıklama: Abi Enes Güran 2 arkadaşıyla Narin'i öldürdü, amca taşıdı!

Narin Güran cinayetinde ünlü gazeteciden flaş açıklama: Abi Enes Güran 2 arkadaşıyla Narin'i öldürdü, amca taşıdı!
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın 'boğularak öldürüldüğü' tespit edildi. Narin Güran cinayetinde gazeteci Tolga Şardan büyük bir iddia gündeme getirdi. Narin’i ağabeyi Enes ve iki arkadaşı mı öldürdü?

8 yaşındaki Narin Güran'ın 'boğularak öldürüldüğü' tespit edildi. Narin Güran cinayeti ile ilgili sır perdesinin aralanması için çalışmalar devam ediyor. Narin cinayetinde birbirinden farklı senaryolar var ama şüpheler hala 17 yaşındaki abi Enes’in üstünden dağılmadı. Enes’in vücudundaki Diş ve tırnak izleri şüpheleri daha da arttırırken gazeteci Tolga Şardan yeni iddiayı gündeme taşıdı. Peki Narin’i kim öldürdü? Narin’i abi Enes mi öldürdü? İşte Tolga Şardan’ın Narin Güran cinayeti ile ilgili ulaştığı son bilgiler…

Diyarbakır Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin’in katilinin bulunması için çalışmalar devam ediyor. Bir yandan savcılık soruşturması sürerken bir yandan da gazeteciler bölgede yeni bilgiler elde etmeye çalışıyor. Şu anda cinayetle ilgili 11 kişi tutuklu, 3 kişide hala gözaltında. Ancak cinayetin neden ve nasıl işlendiği konusunda net bir bilgiye henüz ulaşılamadı. Bugüne kadar sır perdesinin aralanmadığı cinayete ilişkin gazeteci Tolga Şardan’dan önemli bilgiler geldi.

AĞABEY VE İKİ ARKADAŞI ÖLDÜRDÜ

Gazeteci Tolga Şardan, Narin cinayeti ile ilgili elde ettiği bilgileri köşe yazısına taşıdı. Tolga Şardan, hem Ankara’dan hem de yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre Narin o gün gördüklerini köyde olmayan babasına anlatacağını söyledi. Bu ifade Narin için sonun başlangıcı oldu. Bunun üzerine aile Meclisi Düğmeye bastı, Ağabey ve yanında bulunan iki arkadaşın narini boğarak öldürdü. Amca Salim Güran Narin cinayeti üzerine ağıra geldi ve Narin’in cesedini arabasına koyarak köyden ayrıldı.

NARİN CİNAYETİNDE DİĞER İKİ GENÇ KİM?

Gazeteci Tolga Şardan, t24’te yazdığı köşe yazısında, amca Salim Güran’ın narini taşıdığı sırada arabada Enes var mıydı başlığını kullandı.

Ankara’dan ve yerel kaynaklardan sürece takip ettiğini belirten gazeteci Tolga Şardan, Salim Güran’ın aracında Narin’i taşıdığı sırada Araçta Enes’in de aralarında bulunduğu 3 gencin olduğunu söyledi. Şu an Enes’in tutuklandığını belirten Tolga Şardan, diğer iki gencin nerede olduğunu ise bilmediğini söyledi.

NARİN EVDE NE GÖRDÜ?

Alınan bilgiye göre Narin kaybolduğundan gün önce olay meydana geldi. Tolga Şardan, O gün Narin’in köy Camisi’nde bulunan Kur’an kursundan her zamankinden önce bir saatte çıktığını yazdı. Cami imamının ifadesinin alınmasının sebebinin de bu olduğu öğrenildi.

Narin o gün eve geldi ve evde şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere göre görmemesi gereken bir olaya Tanık oldu. Küçük çocuğun gördüğü bu sahnede amca Salim Güran’ın da bulunduğu öğrenildi.

O gün babası köyde olmadığı için Narin yaşananları babasına anlatacağını söyledi. Aile de bunun üzerine Düğmeye bastı.

NARİN ERTESİ GÜN ÖLDÜRÜLDÜ

21 Ağustos günü Narin yine Kur’an kursuna gitti ve her zamanki saatte kurstan çıkarak eve geldi. Anne Yüksel Güran eve gelen kızına, Köy dışında çalışan ağabeyinin geldiğini ve kendisini ahırda beklediğini söyledi. Narin de uzun süreden beri görmediği ağabeyi Enes’i görmek için ahıra gitti.

Yine iddiaya göre bu sırada ahırda yanında iki arkadaşı da bulunan ağabeyi Enes Narin’i boğarak öldürdü. Hemen ardından da durumu amca Salim Güran’a haber verdi. Salim Güran ağıra geldi ve yanına 3 genci de alarak Narin’in cesedini araca koydu ve köyden çıkardı.

Tam da benzinlikte görüldüğü gibi Narin’in cesedi Aracın ön sağ koltuğunda bulunuyordu. Arkada ise 3 kişi yani ağabey Enes ve Arkadaşları oturuyordu.

ÜÇ GENÇ BENZİNLİKTE ARAÇTAN İNDİ

Tolga Şardan, arabada Narin’in burnundan kan geldiğini ve araçta bulunanların paniklediğini yazdı. Bunun üzerine üç gence araçtan indiren Salim Güran ardından da kameralara yakalandığı benzinlik yoluna girdi.

21 Ağustos’ta yaşanan bu olayda Salim Güran benzinlikten yakıt almadı sadece ıslak mendil aldı. Bundan sonrasına dair ise herhangi bir Kamera kaydı bulunmuyor.

Ayrıca o gün Enes’in yanında bulunan iki genç de adeta sır oldu ve ortadan kayboldu. Bu iki gençle ilgili herhangi bir bilgi henüz bulunamadı.

AİLE SÜREKLİ SAHTE İHBAR YAPTI

Savcılık tarafından Narin soruşturmasına ilişkin birçok bilgi de elde edildi. Aile üyeleri olay sonrasında jandarmayı yanlış yönlendirmek amacıyla çok sayıda sahte ihbar yaptı. Köyden bazı isimler asılsız ihbarları SIM kartlarını çıkararak gerçekleştirdi ve jandarmayı cesedin olduğu bölgeden uzaklaştırdı.

Yine patates hattı olarak tanımlanan başkasına ait kimlik kartlarının kullanıldığı şüpheli sim kartlar üzerinden de asılsız ihbarlar yapıldığı ortaya çıktı. Bu iş için 30’a yakın patates hat kullanıldığı da gelen bilgiler arasında.

2011’DE ÖLEN KARDEŞİN ÖLÜMÜ DE ŞÜPHELİ

Narin Gürhan cinayeti ile birlikte Tavşan Tepe köyündeki ilginç olaylarda gündeme gelmeye devam ediyor. Ayrıca Narin’in kız kardeşi Tülin Güran’ın ölümü de şüpheli bulundu. O dönem 5 yaşında olan Tülin’in engelli olduğu ve merdivenden düştüğü söylenmişti. Bu nedenle otopsi yapılmamıştı. Savcılık bu ölümü de şüpheli bularak soruşturma açtı.

Yine köyde diğer bir şüpheli ölüm ise 2011 yılında pamuk tarlasında silahla vurularak öldürülen Salim ve Arif Güran’ın kardeşi oldu. Bu cinayeti 15 yaşındaki bir kişi üstlendi ve teslim oldu. Şimdi herkes bu ölümünde şüpheli olduğunu düşünüyor.

Kaynak:TRT HABER

Bu haber toplam 1083 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.