Yıkılacak olan işhanındaki tarihi lokanta sahibinden sitem: “Yer gösterilebilir ya da ek süre verilebilirdi” Yıkılacak olan işhanındaki tarihi lokanta sahibinden sitem: “Yer gösterilebilir ya da ek süre verilebilirdi”

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ve 8 Ekim 2023 günü başlayacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’ için Muğla'da hazırlıklar tamamlandı.

58. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu, 12 Ekim 2023 Perşembe günü Marmaris/Bodrum etabı Marmaris ilçesinden saat:12:20’de start verilecek. Menteşe ilçesi Marmaris yolu Devrant Mezarlığından-Sıtkı Koçman Üniversitesi kavşağı-Bölge Trafik Kavşağı- Uğur Mumcu Bulvarı- Uçaklı Kavşak- Aylin Karaca Kavşağı-Cumhuriyet Caddesi- Cumhuriyet Meydanı- Recai Güreli Caddesi- Abdi İpekçi Caddesi- Şehitlik Kavşağı- Aydın Yol Kavşağı-Akçaova Kavşağı- Yatağan-Milas-Bodrum istikametine olan güzergah bisiklet yarışmacılarınca kullanılacak.

11 EKİM SAAT 21.00’ DAN İTİBAREN ARAÇ PARK YASAĞI BAŞLAYACAK

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nce yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Bu kapsamda 13:00/14:15 saat aralıklarında, araç ve yaya geçişleri trafiğe kapatılacaktır. Bisiklet turu esnasında bisikletlilerin güvenli geçişinin sağlanması amacıyla Marmaris yolu Devrant Mezarlığından başlayarak- Sıtkı Koçman Üniversitesi kavşağı-Bölge Trafik Kavşağı- Uğur Mumcu Bulvarı- Uçaklı Kavşak -Aylin Karaca Kavşağı-Cumhuriyet Caddesi- Cumhuriyet Meydanı- Recai Güreli Caddesi- Abdi İpekçi Caddesi- Şehitlik Kavşağı- Aydın Yol Kavşağı-Akçaova Kavşağı arasında bulunan güzergah üzerinde çift taraflı olmak üzere 11 Ekim 2023 günü saat:21.00’ dan itibaren araç park yasağı başlayacağından dolayı, saat:21.00 itibariyle park halindeki araçlar çekici maarifetiyle kaldırılacağından vatandaşlarımızın trafikte sorun yaşamaması ve mağdur duruma düşmemeleri açısından tüm vatandaşlara, kurum, kuruluşlara önemle duyurulur.”

Editör: Gazete Muğla