Muğla Haberleri

Muğla'daki TEK Koleji Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Şenliklerle Başladı

Muğla'da bulunan Teknoloji ve Kültür Koleji, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına coşkulu bir açılış töreniyle merhaba dedi. Menteşe'deki okul yerleşkesinde düzenlenen tören, öğrenciler, veliler ve öğretmenler için unutulmaz bir gün oldu.

Muğla'da bulunan Teknoloji ve Kültür Koleji Yeni eğitim yılına başladı. Yeni eğitim yılına başlarken okul binası ve çevresi baştan aşağı yenilenmiş durumda. Öğrencileri karşılayan rengarenk süslemeler ve canlı müzik, okula ilk adım atan herkesi mutlu etti. Okul bahçesindeki yeni halı saha da öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

Coşkulu Bir Açılış Töreni

Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından okul müdürlerinin açılış konuşmalarıyla devam eden programda, yeni katılan öğretmenler öğrencilere tanıtıldı. MUYABİR Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özden Gürbüz'ün yaptığı konuşmada, okulun eğitimdeki hedefleri ve öğrencilere olan inancı vurgulandı.

Müzikle Sona Eren Bir Gün

Tören, okul müzik öğretmenlerinin sunduğu muhteşem bir konserle sona erdi. Saksafon, piyano ve solo performanslarla donatılan konser, katılımcılardan büyük alkış aldı.