Muğla Haberleri

Muğla'da Zafer Bayramında nefes kesen görüntüler

-Muğla Cumhuriyet Meydanı’ndaki 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü kutlama törenlerinde gösteri yapan halk oyunları ekipleri ile Muğla İl Jandarma Komutanlığı Komando Tim'lerin gösterisi vatandaşların beğenisini kazandı.

Muğla Cumhuriyet Meydanı’ndaki 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü kutlama törenleri saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Garnizon Komutanı Tümamiral Baybars Küçükatay'ın törene katılan vatandaşları ve tören gruplarını selamlamasıyla başladı.

Muğla Valisi Akbıyık, "Bayramımız kutlu olsun" diyerek vatandaşların bayramını kutladı. Törenlerde gösteri yapan Emirbeyazıt İlkokulu halkoyunları gösteri ekibi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Halk Oyunları ekiplerinin Zeybek gösterileri izleyenlerin beğenisini kazandı.

KOMANDOLARDAN NEFES KESEN GÖSTERİ
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü kutlama törenleri kapsamında bir gösteri yapan Muğla İl Jandarma Komutanlığı Zıpkın Komando Tim'lerin gösterisini vatandaşlar uzun süre alkışladılar. Sis bombalarının arasından geçiş yapan Komando Tim'lerinin gösteri esnasında, "Herşey Vatan İçin, Ne Mutlu Türküm Diyene" diyerek, adeta tören alanını inlettiler. Komandoların gösterini protol üyeleri ve vatandaşların ayakta alkışladığı görüldü. Tören, grupların Türk Bayrakları ile geçiş yapması ise son buldu.

Törene Vatandaşlar, AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz, Kadem Mete, CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, İyi Parti Milletvekili Metin Ergün, Gelecek Partisi Milletvekili Selçuk Özdağ, Siyasi Partilerin İl Başkanları, STK ve Kurumların temsilcileri katıldı.