Muğla Haberleri

Muğla’da yakalama emri bulunan 95 şahıs yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nce 08-16 Temmuz tarihleri arasında İl genelinde aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 28’i kesinleşmiş hapis cezası ve 67’si çeşitli suçlardan ifadeye yönelik yakalama emri bulunan toplam 95 şahıs yakalandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nce il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor.

2 yıla kadar hapis cezası ile aranan 11 şahıs, 5 yıla kadar hapis cezası ile aranan 10 şahıs, 10 yıla kadar hapis cezası ile aranan 3 şahıs, 20 yıla kadar hapis cezası ile aranan 4 şahıs tutuklandı.

Basit Yaralama, Konut Dokunulmazlığı İhlali, Uyuşturucu Kullanma ve Bulundurma, Uyuşturucu Ticareti Yapma, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Hakaret suçlarından 18 yıl 47 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 13 Haziran’dan itibaren aranan 1 şahıs 09 Temmuz’da Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan 15 yıl 1 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 08 Temmuz’dan itibaren aranan 1 şahıs 09 Temmuz’da Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Basit Yaralama, Mala Zarar Verme, Çocuğun Cinsel İstismarı, Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından 13 yıl 37 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 05 Temmuz’dan itibaren aranan 1 şahıs 11 Temmuz’da Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Konutta ve Eklentilerinde Yağma suçundan 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 09 Temmuz’dan itibaren aranan 1 şahıs 14 Temmuz tarihinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.