Alınan bilgiye göre, sabah saat 08.05'de 112'yi arayan vatandaşlar, Muğla'nın Menteşe İlçesinde Orhaniye Mahallesinde bir şahsın bir kadının bıçaklandığı ve yanına kimseyi yaklaştırmadığı ihbarında bulundular. Bölgeye kısa sürede ulaşan ekipler, olay yerinde vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanan 40 Yaşındaki S.K'yı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırdılar. Hastanenin acil servisinde doktorların yoğun çabasına rağmen baş ve karın bölgesinden çok sayıda bıçak darbesi alan S.K adlı kadın yaşamını yitirdi.

Teknofest'te Muğla'dan 4 finalist takım, 4 finalist proje Teknofest'te Muğla'dan 4 finalist takım, 4 finalist proje

ZANLI, KADININ EŞİ
Olay yerinde çalışma yapan polis ekipleri, yaşamını yitiren kadının bir kırtasiye mağazasında kasiyer olarak çalıştığını ve 1 ay önce mahkemeden eşi için uzaklaştırma kararı alarak, boşanma davası açtığını belirlediler. Görgü, tanıklarının ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, eşini bıçakladıktan sonra kaçan M.K'nın yakalanması için çalışma başlattılar.
Olay yerinden kaçan M.K'nın bir süreç öncesinde kadar bir belediyede ambulans şoförü olarak çalıştığı ve alkol yüzünden ehliyetini kaptırdığı ve Belediyedeki işinden çıkartıldığı öğrenildi.
Olayda yaşamını yitiren S.K’nın çalışma arkadaşlar ise 1 ay önce de zanlının kadının burnunu kırdığını öne sürdüler.

POLİS EKİPLERİ ZANLIYI ARIYOR
Polis ekipleri feci cinayetten sonra olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için 81’ilin emniyet müdürlüklerine bilgi verdiler. Cinayet sonrasında firar eden zanlının yakalanması için polis ekiplerinin Muğla ve ilçelerine giriş çıkışlarda denetimlerini artırdığı da öğrenildi.
Bu arada, yaşanan kadın cinayeti sonrasında Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerin de harekete geçtiği, ölen kadının 2 çocuğuna psikolojik destek için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Editör: Gazete Muğla