Emekliler için düzenlenecek halk gününde belirlenen ürünlerde çok ciddi indirimler yapan Kuden Muğlalıların tercihi olmaya devam ediyor.

Muğla’da deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi Muğla’da deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi

Muğla Menteşe’de pazaryerinde müşterilerine hizmet veren Kuden Kahve ve Kuden Organik yine ilklere imza atmaya devam ediyor. Daha önce ayda bir kez düzenlediği Halk Günü ile tüketicilerin yanında olan Kuden Firması, geçtiğimiz ay Emeklilere Özel Halk Günü’nü başlatmıştı. İlki çok büyük ilgi gören Emeklilere Özel Halk Günü’nün ikincisi 25 Ekim Cuma günü gerçekleşecek.

Kahve, çay, baharat, bitkisel ürünler, kuruyemiş ürünlerini en taze şekilde müşterilere sunduklarını ifade eden Kuden Kahve ve Kuden Organik Firması Sahibi Hamdi Kuden, “Çok uzun yıllardır Muğla’da yarattığımız markalarımız ile güzel ilimize hizmet veriyoruz. Firma olarak sattığımız bütün ürünlerin uygun fiyat olması için ciddi fedakarlıklar yapıyoruz. Firma olarak ayda bir gün Halk Günü düzenliyoruz. Halk Gününde belirlediğimiz değişik ürünlerde çok ciddi indirimler uyguluyoruz. Halk Günü indirimlerimizi firmamızın sosyal medya hesaplarından duyuruyoruz. Halk gününün ardından geçtiğimiz ay Emeklilere Özel Halk Günü düzenledik. İlkini 24 Eylül Salı günü düzenlediğimiz emeklilere özel indirim kampanyamıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. 25 Ekim Cuma günü ikincisini düzenleyeceğimiz Emeklilere Özel Halk Günü’nde bütün emeklilerimizi Pazar yerindeki Kadir&Hamdi Kuden firmamıza davet ediyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 24 At 10.41.07

Muhabir: MERYEM ÖZEN