Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi Seminer Salonunda Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Emre Tümer Başkanlığında, Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinin 17. Maddesi gereği, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıklarınca görevlendirilen üyeler ile Bakanlık ve Genel Müdürlük temsilcilerinin katılımı ile toplantı yapıldı.

İki Muğlalı aile birbirine umut oldu: 8 hayat birbirine bağlandı İki Muğlalı aile birbirine umut oldu: 8 hayat birbirine bağlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Planlama Şube Müdürlüğünün 19.12.2023 tarihli ve 269325 sayılı yazı ile gönderdiği, UKOME Kurulunun 28.02.2022 tarih ve 2022/2-142 sayılı kararı ile belirlenen Elektrikli Skuter İzni Verilmesine Yönelik İlke ve Esaslar dahilinde Muğla ilinde bulunabilecek elektrikli skuter sayısının güncellenmesi talebinin görüşüldü.

Muğla’da paylaşımlı elektrikli skuter sayısının güncellenmesine ve Elektrikli Skuter Yönetmeliğine göre paylaşımlı elektrikli skuter hizmeti vermek isteyen firmaların ilave başvurularının 24.01.2024 – 09.02.2024 tarihleri arasında alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Muğla’da paylaşımlı elektrikli skuter sayısı aşağıdaki şekilde güncellenecek:

ddddddddddddddddddddddddddddddddd.png

Editör: Beritan Yücel