Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir” Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir”

Muğla’da, 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100'üncü yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Coronavirüs önlemlerine uyularak Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma programı düzenlendi.

Sinem Karakaya

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda program düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan programda, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Muğla’da Coronavirüs önlemli 23 Nisan programı düzenlendi

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, siyasi parti temsilcileri, il ve ilçe başkanları ile müdürlük personeli katıldı. Programda Coronavirüs tedbirleri nedeniyle katılımcılar maske takarken, sosyal mesafe kuralına da uyuldu.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilkokul öğrencilerinin seslendirdiği 23 Nisan şiirleri dijital ortamda sunuldu.

Muğla’da Coronavirüs önlemli 23 Nisan programı düzenlendi

Cumhuriyet Meydanı’ndaki program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un kutlama mesajlarının okunmasıyla son buldu.

Editör: Gazete Muğla