Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 8 ilde emniyet içerisinde düzenlenen FETÖ operasyonda adliyeye sevk edilen 6 polisten 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 7 polisin mahkemesi devam ediyor.

Muğla Sakar rampasında feci kaza: 1 ağır yaralı Muğla Sakar rampasında feci kaza: 1 ağır yaralı

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında (FETÖ)Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince KHK ile meslekten ihraç edilen, aralarında eski emniyet müdürü, emniyet amiri, başkomiser, komiser, komiser yardımcısı ve polis memurunun da bulunduğu şüphelilerin yakalanması için Muğla, İstanbul, Ankara, Bursa, Aydın, Denizli, Diyarbakır ve Eskişehir'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda 25 zanlı gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan Muğla Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 25 kişiden 6'sının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan polis memurları Z.K, M.Ş, A.B, S.Y. ile komiser yardımcısı S.Ş. tutuklandı. Emniyet Müdür Yardımcısı A.O. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 5 polisin tutuklanmasının ardından sorguları tamamlanan 7 polis sağlık kontrolünden geçirildikten sonra mahkemeye sevk edildi. Zanlıların mahkemesi devam ediyor.

Editör: Gazete Muğla