Cihaz bağışı nedeniyle Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen törene hayırsever iş insanı Can Mehmet Sivsioğlu ve ailesinin yanı sıra Hastane Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, Başhekim Yardımcıları, Nefroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bülent Huddam, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr.Önder Özcan, Sağlık Bakım Hizmetleri Md. Özlem Palacıoğlu, yardımcıları, Organ ve Doku Nakil Koordinatörlüğü ekibinden İsmail Çatal, Nimet Şahin ile sağlık çalışanları katıldı.
Başhekim Togan cihazların bağış töreninde yaptığı konuşmasında, şunları söyledi:
Bağışı yapılan ultrason cihazlarının ameliyathanede organ nakil hastaların yanı sıra bir çok hastanın rahatsızlıklarının tanı ve teşhislerini kolaylaştıracağını ve  tedaviler için doğru karar verme sürecini hızlandıracağının altını çizerek, hayırsever iş insanı Can Mehmet Sivsioğlu’na bağışlarından dolayı teşekkür etti. Sayın Sivsioğlu ailesinin daha önce de hastanemiz sağlık kurulu odalarının mobilya tefrişatının yapılmasına bağışlarıyla katkıda bulunduklarını anımsatarak “kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Muğla'nın 'sürdürülebilir enerji kullanan' tek devlet okulu Muğla'nın 'sürdürülebilir enerji kullanan' tek devlet okulu

Whatsapp Image 2024 10 25 At 16.46.58 (1)
Hayırsever iş insanı Can Mehmet Sivsioğlu yaptığı açıklamada:
 "Ben hastaneye sedye ile yatarak geldim, evvela Allah’ın izni ardından da doktorlarımızın sayesinde şifa buldum ve yürüyerek hastaneden taburcu oldum. Memleketimizin her köşesi ayrı güzel, eğitim ve şifa ocağı hastanemizi seviyorum. Rahmetli babamızdan öğrendiğim gibi Muğla’mızın en büyük hastanesine bağış yapmaktan mutlu oluyorum. Bundan sonra da yine aynı şekilde ömrüm yettiği sürece bağışlarımı sürdüreceğim. Bağışımız hastalarımızın şifalarına, mutluluklarına sebep olsun inşallah. Aşık Veysel’in dediği gibi “Biz gideriz adımız kalır, dostlar bizi hatırlasın” şu fani dünyada izimiz kalsın "diyerek sözlerini tamamladı.
Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan tarafından hayırsever iş insanı Can Mehmet  Sivsiioğlu’na plaket takdim edildi.

Muhabir: KENAN GÜRBÜZ