Muğla Haberleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi Futbol Sahasını kaderine terk etti

-9 yıl Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek hizmete sunulan Bülent Akça futbol ve antrenman sahası adeta kaderine terk edildi.-Sahanın olduğu bölgede yaşayan vatandaşları, kapı ve pencereleri açık olan tesiste, geceleri farklı kişilerin kaldığını belirterek, tesisin yenilerek, Mahallede yaşayan çocukların kullanımına açılmasını istiyorlar.

9 yıl Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek hizmete sunulan Bülent Akça futbol ve antrenman sahası adeta kaderine terk edildi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Gençlik Spor Dairesi Başkanlığı, 9 Yıl önce, Muğlaspor’un antrenman sahası olarak kullandığı 5497 metrekare alanı, 45x70 ebatlarında oyun sahası bulunan, zemini çim olan Bülent Akça antrenman sahasının zeminini suni çimle kaplayarak sporcuların hizmetine sunmuştu.
Tesisin açılışına dönemin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve çok sayıda protokol mensubu da katılmıştı.

KADERİNE TERK EDİLDİ
Hizmete girdiğinde, Muğlaspor camiasında, sevince neden olan tesis 9 yıl içinde adeta kaderine terk edildi. Sahanın olduğu bölgede yaşayan vatandaşları, kapı ve pencereleri açık olan tesiste, geceleri farklı kişilerin kaldığını belirterek, tesisin yenilerek, Mahallede yaşayan çocukların kullanımına açılmasını istiyorlar.

TESİSE ADI VERİLEN BÜLENT AKÇA
Üçüncü Futbol Ligi 6. Grup'ta 23 yıl önce oynanan Akhisar Belediyespor-Muğlaspor maçında Muğlasporlu Bülent Akça (24) dili dönerek fenalaşmış ve Hastaneye kaldırılan Akça, kurtarılamamıştı. Doktorlar, Akça'nın dilinin dönmesinden ardından kalp krizi geçirdiğini ve bu yüzden yaşamını yitirdiğini açıklamışlardı.