Muğla Barosu üniversite öğrencilerini, mezuniyet törenlerinde yalnız bırakmamak için maddi ve manevi destek sağlama kararı aldı.

Muğla Barosu çeşitli alanlarda yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine üniversite öğrencilerinin mezuniyet törenlerini de kattı. 23 Mayıs’ta başlayıp, 21 Haziran’a kadar devam edecek olan üniversite öğrencilerinin mezuniyet törenlerinde Muğla Barosu, ekonomik açıdan zorluk yaşayan ve ailesi mezuniyetlere katılamayacak olan öğrencileri unutmadı. Ekonomik zorluklar nedeniyle mezuniyet törenleri için kıyafet, ayakkabı gibi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan öğrencileri tespit edip bu konuda destek sağlama kararı alan Muğla Barosu, ailesi olmayan ya da ailesi mezuniyet törenlerine katılamayacak olan öğrencilerin de diledikleri takdirde mezuniyet töreninde ailesi olarak yanlarında olacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Muğla Barosu Başkanı Cumhur Uzun; “Üniversitede mezuniyetler var. Bu mezuniyetlere katılım sırasında gençlerin giysi ve hazırlanma ihtiyacı varmış. O mezuniyet için gerekli ihtiyaçlar konusunda ailelerin imkanı olan varmış, olamayan varmış. Biz olamayanları tespit ediyoruz. Öyle bir karar aldık. Olamayanların ekonomik ihtiyaçlarını  gidermeyi planlıyoruz. Aynı zamanda mezuniyetlere aileler de geliyor. Ailesi hayatta değilse, ya da gelemeyecek durumda ise ve öğrenci de istiyorsa, benimle gelir misin diyorsa; onun yanında mezuniyet törenine gideceğiz” ifadelerinde bulundu.

Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar

Sevil OLUÇ

Editör: Gazete Muğla