Muğla Haberleri

MOTTOM AKADEMİ EĞLENDİREREK ÖĞRETİYOR

Muğla’nın Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi Hasan Ercan Caddesi Oyman Apartmanında faaliyet gösteren MottoM Akademi çocukların ve gençlerin kendilerini sanat ve kültür ile tamamlayabilecekleri, keşfedebilecekleri bir ortam...

Muğla’nın Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi Hasan Ercan Caddesi Oyman Apartmanında faaliyet gösteren MottoM Akademi çocukların ve gençlerin kendilerini sanat ve kültür ile tamamlayabilecekleri, keşfedebilecekleri bir ortam hazırlıyor. Günlük yaşamın stresinden uzak bir ortam sağlayan MottoM Akademi, farklı sanat etkinlik ve eğitimleriyle özgüveni yükseltiyor.

Mottom Akademi Kurucusu Drama eğitmeni ve oyuncu Özge Ceylan, MottoM Akademi’nin amacının farklı sanat etkinlik ve eğitimleriyle özgüveni yüksek, sağ beyin sol beyin dengesi ile bütüncül gelişimini tamamlamış, yaratıcı üretken ve mutlu bireyleri topluma kazandırmak olduğunu dile getirdi.

“ÇOCUKLARIMIZIN HEP BİR PARÇALARI EKSİK KALIYOR”

Hayal gücü ve yaratıcılık gibi günümüz için en önemli yetkinlikleri kazanabilecekleri imkan, ortam ve araçları sağladıklarını kaydeden Özge Ceylan, “Aileler ve yetişkinler hayatın geçim sıkıntısı başta olmak üzere türlü zorlukları ile karşı karşıya kalırken çocuklarına da hayatın zor, eğitimin de gerekli olduğu tavrını sergiliyorlar. Başarı ve rekabet baskısı ile çocukluklarını yaşayamadan büyüyen çocuklarımızın hep bir parçaları eksik kalıyor.

“YETKİNLİKLERİ KAZANABİLECEKLERİ İMKAN, ORTAM VE ARAÇLARI SAĞLIYORUZ”

Biz çocuklarımızın gençlerimizin ve yetişkinlerimizin kendilerini sanat ve kültür ile tamamlayabilecekleri, kendilerini keşfedebilecekleri yoğun baskı ve stresten kurtarabilecekleri bunların yanında da hayal gücü ve yaratıcılık gibi günümüz için en önemli yetkinlikleri kazanabilecekleri imkan, ortam ve araçları sağlıyoruz.

“AMACIMIZ YARATICI ÜRETKEN VE MUTLU BİREYLERİ TOPLUMA KAZANDIRMAK”

Amacımız farklı sanat etkinlik ve eğitimleriyle özgüveni yüksek, sağ beyin sol beyin dengesi ile bütüncül gelişimini tamamlamış, yaratıcı üretken ve mutlu bireyleri topluma kazandırmak” dedi.