Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kuran Kursunda Hafızlık eğitimine devam eden minikler harçlıklarını Yemen’e gönderecekler.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı koordinesinde “Yemen’e Sessiz Kalma” sloganıyla başlatılan kampanyaya, minik hafızlar da destek oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da katıldığı bir programda, yaklaşık 5 yıldır devam eden iç savaş nedeniyle dünyanın en büyük açlık krizlerinden biri ile karşı karşıya kalan Yemen halkı için yardım kampanyası başlatmıştı.

Yardım kampanyası toplumun bütün kesimlerinden büyük ilgi gördü. Yediden yetmişe herkes Yemen halkı için seferber oldu.

Muğla'da feci kaza! Genç sürücü hayatını kaybetti Muğla'da feci kaza! Genç sürücü hayatını kaybetti

Bu kampanya kapsamında Fethiye Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kuran Kursunda Hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler harçlıklarından ayırdıkları paraları Yemen’deki kardeşlerine gönderilmek üzere Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının başlattığı “Yemen’e Sessiz Kalma” kampanyası için Türkiye Diyanet Vakfı Fethiye Şubesine teslim ettiler. Emeği geçen Kur’an kurs yöneticileri Özer Koyuncu, Soner Muslu, öğretici ve öğrencilere İlçe Müftüsü ve Vakıf Şube Başkanı Hamdi Uzun harman’a teşekkür etti.

Editör: Gazete Muğla