Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar

Muğla’nın Menteşe İlçesi Arasta bölgesi Kocahan Geçidinde Mimaras balık ekmek dükkânı açıldı. Baba mesleğini devam ettiren genç işletmeci Servet Korkut, Muğla’ya balık ekmek kültürünü kazandırmak için hizmet vereceklerini söyledi.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe İlçesi Kocahan Geçidinde Mimaras balık ekmek dükkânı açıldı. Servet Korkut’un işletmeciliğini yaptığı balık ekmek dükkanı, kaliteli ve taze balıklarıyla Muğla’da hizmet verecek.

Eğitimli ve genç girişimci olan Servet Korkut, Muğla’da balık kültürünü yaygınlaştırmak için hizmet vereceklerini belirtti.

Muğla’nın pazarını bildiğini ve bu yüzden bu sektöre girdiğini söyleyen Servet Korkut; “Sektörde 12 yaşından beri çalışıyorum. Bu işin okulundan mezunum. Eğitimli ve genç bir işletmeci olarak Muğla’ya hizmet vereceğiz. Menümüzde balık ekmeğimiz var. Mezgit, sardalya, hamsi, alabalık, uskumru. Yani tercihe göre. Özellikle sardalye ve mezgit çok tercih ediliyor. Ekmek anlamında bir fırınla anlaşmamız var özel olarak yaptırıyoruz. Izgara çeşitlerimiz var, günlük taze balık çorbamız var. Özel soslarımız var. Muğlalılar balık yemek için Akyaka’ya gitmek zorunda kalmayacak. Biz istiyoruz ki balık ekmek yemek isteyen biri Akyaka’ya kadar gitmesin merkezde de gidebileceği bir yer olsun istedik. Bu kültürü Muğla’da da kazandırmak istiyoruz. Özellikle balık çorbamızı herkese tavsiye ediyoruz. Baba mesleğimi devam ettiriyorum ben. Yemediğimiz balığı müşterilerimize sunmuyoruz. Balık ekmek seven herkese kapımız açık” dedi.

Editör: Gazete Muğla