Milyon Dolarlık Çiftlikte Dehşet: 10 Bin Yakın Ceset Parçası Bulundu!

Milyon Dolarlık Çiftlikte Dehşet: 10 Bin Yakın Ceset Parçası Bulundu!
Seri Katil Herb Baumeister'ın Indiana'daki Milyon Dolarlık Çiftliğinde 10 Bin Yakın Ceset Parçası Ortaya Çıktı

Amerika Birleşik Devletleri tarihinin en büyük seri cinayet vakalarından biri, Indiana'da evli, üç çocuklu bir baba olan Herb Baumeister'ın ölümünden 30 yıl sonra ortaya çıktı.

New York Post'ta yer alan habere göre, polisten kaçarken intihar eden seri katil Baumeister'ın çiftliğinde yapılan aramalarda 10 bine yakın yanmış ve ezilmiş iskelet parçası bulundu. Indianapolis'in Westfield banliyösünde çoğunlukla eşcinsel erkekleri hedef aldığı belirlenen Baumeister'ın 18 dönümlük arazisinde gömülü binlerce ceset parçası ortaya çıkarıldı.

25 Kişinin Öldürüldüğü Tahmin Ediliyor

1980'lerin sonlarından 1990'ların başlarına kadar 25 kişiyi öldürdüğü tahmin edilen Baumeister'ın kurbanlarından biri de 1993 yılında kaybolan Jeffrey A. Jones. Jones'a ait olduğu düşünülen kalıntılar, Hamilton County Adli Tıp Bürosu tarafından Baumeister'ın mülkünden çıkarılan kemiklerle eşleştirildi.

Zorlu Soruşturma Devam Ediyor

İlçe adli tabibi yaptığı açıklamada, "Kalıntıların çoğu yanmış ve ezilmiş halde bulunduğundan, bu soruşturma son derece zorlayıcı koşullarda ilerlemeye çalışıyor. Fakat davada çalışan kolluk kuvvetleri ve adli tıp uzmanlarından oluşan ekip kararlılığını sürdürüyor." dedi.

Bu ürkütücü keşif, Amerika Birleşik Devletleri'nin tarihindeki en büyük seri cinayet vakalarından biri olarak kayıtlara geçti.

Kaynak:ekonomim.com

Bu haber toplam 420 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.