Muğla’nın yol haritası açıklanacak Muğla’nın yol haritası açıklanacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Başkanlığında, yeni yönetim görev dağılımı yapıldı.

MHP Marmaris İlçe Başkanlığında yeni yönetim görev dağılımı yapıldı. İlçe başkanlığına yeniden atanan Kemal Kalemci, yönetim kurulu ile bir araya geldi.

“Birbirinden değerli arkadaşlarımızla çok güzel bir yönetim oluşurduk” diyen MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, “ Bu hareketin yiğitliklerini anlatmaya dil yetmez, yürek dayanmaz, körpe yaşlarında memleket zindanlarında iradeyi ortaya koymuş vatanını ve milletini sevmenin bedelini darağaçlarında ödemiş arkadaşlarımızın bizlere bıraktığı miras üzerinde toplantı yapıyoruz. Bu hareketin zaferi Türk Milletinin zaferi olacaktır çünkü temsil ettiği fikir Türk Milliyetçiliğidir. Kendimizi çok iyi yetiştirmemiz lazım.  Gündemi ve Genel Başkanımızı çok iyi takip etmemiz, çok okumamız kendimizi iyi yetiştirmemiz lazım. Çünkü Tarih vasıfsız insanlardan meydana gelmiş bir devlete rast gelmemiştir. Nitelikli nesillere rağmen geri kalmış bir ülke görülmemiştir. Yönetim kurulu arkadaşımız ve meclis üyelerimiz ile Marmaris’e hizmet etmeyi kendimize görev biliyoruz. Yeni görevlerinde bütün arkadaşlarımıza başarılar dilerim” dedi.

Görev dağılımı ise şu isimlerden oluştu:

İlçe Başkanı Kemal Kalemci,  İlçe Başkan Yardımcısı Onur Ünver, İlçe Başkan Yardımcısı - Teşkilat Başkanı İbrahim Bolatkıran, İlçe Başkan Yardımcısı -Muhasip-Kadın Kolları Kordinatörü Ayşe Taşer,  İlçe Başkan Yardımcısı - Basın Birim Başkanı Temel Irmak, İlçe Başkan Yardımcısı - STK Birim Başkanı Hacı Ali Paltacı, İlçe Başkan Yardımcısı - Eğitim Birim Başkanı Mustafa Köse, İlçe Başkan Yardımcısı -Halkla İlişkiler ve Sosyal Faaliyet Birim Başkanı Fikret Güneş, İlçe Başkan Yardımcısı - Sağlık Birim Başkanı Mehmet Aziz Tunç, İlçe Başkan Yardımcısı - Hukuk Birim Başkanı Bekir Uzer, İlçe Sekreteri Onur Kapan, Teşkilat Birimi  Başkan İbrahim Bolatkıran, Üyeler: Suat Kotan, Hüseyin Gözalan, Yahya Özel, Ahmet Tel, Hüseyin Özkol ve Konuralp Çakır.

Editör: Gazete Muğla