Muğla Haberleri

MHP İL BAŞKANLIĞI DEPREMZEDELERLE İFTARDA BULUŞTU

​​​​​​​MHP Muğla İl Başkanlığı, ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ temasıyla Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve Muğla’da misafir eden depremzede vatandaşların katıldığı iftar programı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı’nda ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ temasıyla iftar programı düzenlendi.

Programa; Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İl Başkanı Oğuz Akarfırat, 28.dönem Muğla milletvekili adayları, ilçe başkanları, partililer ve Muğla’da misafir edilen depremzede vatandaşlar katıldı.

Yapılan iftarın ardından konuşma yapan MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, “6 Şubat tarihinde yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında biz de elimizden geleni yapıp gerek afet bölgesinde gerekse şehrimizde misafir ettiğimiz depremzede misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Onların yaralarına bir nebzede olsa derman olmaya çalıştık. Bugün de bu bereketli iftar sofrasında bir aradayız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın” diye konuştu.

Muğla’da iftar sofrasına katılmaktan onur duyduğunu ifade eden Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ise şunları söyledi:

“6 Şubat aslında bir deprem değildi. Biz buna küçük kıyamet diyoruz. Siz evlerinizden, ocaklarınız ayrıldınız, 50 bin vatandaşımızı toprağa verdik. Binlerce vatandaşımız da yaralandı. Türkiye’nin dört bir yanına dağıldınız, insanların memleketlerinden göç etmelerinin çok zor olduğunu biliriz. Tabiî ki biz sizleri burada ağırlamak için çok çaba sarf ediyoruz. Evimiz eviniz olsun, yuvamız sizin yuvanız olsun temasıyla çok çalışıyoruz. Ama biliyoruz ki bülbülü altın kafese koysan yine de vatanım der. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgelerinde iftar programlarına katılıyorlar. Sizler evinize bir an önce kavuşmak istiyorsunuz diye bunları yapıyorlar. Genel Başkanımızın selam ve muhabbetlerini sizlere getirdim. Bunun için de onur ve gurur duyuyorum. Bu sofraların hazırlanmasına emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”