Gündem

Meteoroloji'den 8 il için sarı kodlu uyarı! Prof. Dr. Şen kar için tarih verdi

Meteoroloji'den 8 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, kar için tarih vererek bölge bölge uyardı.

Meteoroloji, Ankara, Antalya, Bolu,Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce için sarı kodlu yağmur uyarısında bulundu.

"SAĞANAK GELİYOR"

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen yarın İstanbul, Marmara, Ege, Batı Karadeniz. Öğlene doğru İç Anadolu’nun kuzeyi, Antalya’nın doğusu, Isparta için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

SAKIN MONTSUZ DIŞARI ÇIKMAYIN!

"Marmara’da aksam saatlerine kadar yağış devam edecek".diyen Şen "Anadolu’da ise lodos fırtınası hakim. Yarın yağış yok. Perşembe günü tekrar Batı'dan yağış gelecek. Ekim ayındaki sıcaklılar bundan sonra gelmez. Önümüzdeki hafta itibariyle sıcaklıklar İstanbul’da 13 dereceye kadar düşecek." açıklaması yaptı.

KAR İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Prof. Dr. Orhan Şen, “İstanbul ve Ege bölgesi için şuan kar söz konusu değil. Bu haftanın sonunda ve önümüzdeki haftanın başında Anadolu’da, Karadeniz’in iç kesimleri, Erzurum ve Sivas’ta kar var. İstanbul’da muhakkak kar yağacak ama ne zaman göreceğimize gelirsek Ocak, Şubat aylarında olacak”