SİNEM KARAKAYA- Muğla’nın Menteşe İlçesi Polis Sorumluluk Bölgesinde görev yapan muhtarlarla Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi. Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nun başkanlığında muhtarlarla Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Menteşe’nin Güvenliği İçin Toplantı Yapıldı

Güllük Lagünü'nde çevre temizliği yapıldı Güllük Lagünü'nde çevre temizliği yapıldı

Menteşe İlçesi Polis Sorumluluk Bölgesinde görev yapan muhtarların tamamının davet edildiği toplantıya Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Muzaffer Uzar, Komiser Hamdibey Polis Merkezi Amir Vekili Çetin Sevici, İlçe Emniyet Müdürlüğü Resmi Ekipler Amiri Çağlar Bilgi’de katıldı.

Toplantıda Menteşe İlçesi Polis Sorumluluk Bölgesinin Genel Asayiş Durumu hakkında kısa bilgiler veren Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, 2018 ve 2019 Yılı istatistikleri karşılaştırıldığında 31 Ekim tarihi itibariyle %11.91'lik bir azalmanın olduğunu dile getirdi. İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz, yaptığı sunumda ayrıca suç ve suçlularla mücadele amacıyla Muğla Valisi Esengül Civelek’in himayelerinde kamu kurum ve kuruluları ile sivil toplu örgütleri ile ortaklaşa hazırlanarak yürütülen projeler hakkında da bilgiler verdi.

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu toplantıya katılan muhtarların dilek ve şikayetlerini dinleyerek, Menteşe’nin daha güvenli hale gelmesi için yapılması gerekenler hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Toplantıya katılan muhtarlar Menteşe İlçesi’nde devlet vatandaş kaynaşmasının en üst seviyelerde olduğunu, devletin tüm imkânlarının vatandaşlar için seferber edildiğini bildiklerini, özellikle devlet dairelerinde iş ve işlemlerin sorunsuz olarak yürütüldüğünü dile getirerek, başta Muğla Valisi Esengül Civelek olmak üzere, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'a, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu 'na, Menteşe İlçesi’nde görev yapan  kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarına teşekkür ettiler.  Toplantının anısına toplantıya katılan muhtarlara, kendileri için özel olarak hazırlatılan duvar saatleri hediye edilerek hatıra fotoğrafları çektirildi.

Editör: Gazete Muğla