Muğla'nın Menteşe İlçesi’nde 10 okul müdürü ve okul aile birliği başkanlarının katılımıyla okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Muğla’nın yol haritası açıklanacak Muğla’nın yol haritası açıklanacak

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız'ın başkanlığında Muğla Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Caner Yıldız, iyi dileklerini belirttikten sonra, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları için devletin tüm imkanlarının seferber edilmekte ve bundan sonra da seferber edilmeye devam edilecektir” dedi. Okulların çevresinde alınan güvenlik tedbirlerinin Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek tarafından anlatıldığı toplantıda, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen de okulların fiziki yapılarındaki iyileştirmeler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, toplantıda güvenli bir eğitimin sağlanması için yapılması gerekenler konusunda katılımcıların tamamına sırayla söz vererek görüş ve önerilerini aldı. Toplantıya katılan okul aile birliği başkanları ve okul müdürleri alınan güvenlik tedbirlerinden son derece memnun olduklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Sevil OLUÇ

Editör: Gazete Muğla