Menteşe’de su kesintileri isyan ettirdi

Menteşe’de su kesintileri isyan ettirdi
 MUHABİR
Muğla’nın Menteşe ilçesinde her gün yaşanan ve saatlerde süren su kesintileri vatandaşları isyan ettirdi. Depolardaki su seviyesinin azalması nedeniyle gerçekleştirilen su kesintileri sonrası vatandaşlar tankerler ile evlerine su taşırken, bu sorunun ne zaman çözüleceğini merak ettiklerini kaydettiler.

Muğla il genelinde etkili olan ve özellikle Bodrum ile Menteşe ilçelerinde had safhaya çıkan su kesintileri vatandaşın isyan etmesine neden oldu.

Zaman zaman saatlerce gece gündüz devam eden su kesintileri nedeniyle Menteşeli vatandaşlar ihtiyaçlarını tankerler ile giderirken, yetkililere sorunun çözümü için çağrıda bulundular.

Menteşe’nin çok sayıda mahallesinde depolardaki su seviyesinin azalması sonrası uygulanan su kesintilerinin plansız yapılması da vatandaşları çaresiz durumda bırakıyor.

Su kesintileri sonrası evlerinin depolarına tankerler ile su taşırken kendilerini görüntüleyen Menteşe Yeniköylü vatandaşlar, yıllardır susuzluk çektiklerini ifade ederek, “Su sorunu her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Yeniköy’de günlerdir su yok. Yıl olmuş 2024 hala su kesintisi devam ediyor. Muğla’nın göbeğinde evlerimize tankerle su taşıyoruz. Yetkililerden su sorununu en kısa zamanda kalıcı çözümlerle aşmasını istiyoruz. Yaşadığımız bu rezillik artık sona ermeli” diye konuştular.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.