Menteşe Ziraat Odası mobil hizmete devam ediyor

Menteşe Ziraat Odası mobil hizmete devam ediyor
 MUHABİR
Çiftçi kayıtlarının alınması ve desteklemelerden yararlanabilmeleri amacıyla her yıl gerçekleştirilen Çiftçi Kayıt Sitemi (ÇKS) 2025 yılı Başvuruları 01 Eylül 2024 tarihinde başlamış olup 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek.

Menteşe Ziraat Odası Başkanlığı’nca yapılan duyuruda; 2024 yılı tarımsal destek ödemelerinin 2025 yılından itibaren nakdi olarak ödenmesi konusunda Bakanlığın karara bağladığı bilgisine yer verildi.

whatsapp-image-2024-09-30-at-16-59-54-1.jpeg

Menteşe Ziraat Odası Başkanlığı yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Menteşe Ziraat Odası Başkanlığı olarak başlattığımız mobil hizmet kapsamında çiftçilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacı ile Menteşe ilçemizin kırsal mahalle muhtarları ile istişare edilerek belirlenen gün ve saatlerde Odamıza kayıtlı çiftçilerin başvurularını bizzat yerinde almak suretiyle ilgili Bakanlıklarımız ile köprü vazifesi görmeye devam ediyoruz. Ayrıca Genel Başkanımız Sayın Ş.Şemsi Bayraktar’ın girişimleri sonucu Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Tarım ve Orman Bakanlığı ile imzalanan ‘’Çiftçi Kayıt Sistemi Başvurularının Alınması ve Veri Girişi Yetkisi Devrine İlişkin protokol’’ kapsamında ÇKS kayıtları için pilot iller olarak belirlenen Aydın, Bayburt ve Edirne illerimizdeki Ziraat Odalarımız tarafından yapılmaya başlanmış olup bu uygulamanın önümüzdeki yıllarda 81 İlimizi kapsayacak şekilde düzenlenmesi planlanmaktadır. Tüm çiftçilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

Bu haber toplam 36 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.