Menteşe Kent Konseyi’nin yeni başkanı belli oldu

Menteşe Kent Konseyi’nin yeni başkanı belli oldu
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Menteşe Kent Konseyi’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. 2 liste ile gidilen seçimde CHP Menteşe İlçe Başkan Yardımcısı Egemen Balaban, Menteşe Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Menteşe Kent Konseyi’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu, bugün Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Mevcut başkan Nuran Aldan’ın aday olmadığı seçimde Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı ve CHP Menteşe İlçe Başkan Yardımcısı Egemen Balaban aday oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulun divan başkanlığına Barış Aydın seçildi.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan mevcut Başkan Nuran Aldan, “Bugün bu salonun bu kadar dolu olması bir önceki genel kurulda yaptığımız konuşmada arzu bir şeydi. Biz sorumluluğumuzu, eksiklerimiz olabilir ama hatasız yaptığımızı düşünmüyorum. Çimento fabrikasına karşı yürüttüğümüz mücadele süreci bizi baya zorladı. Eksiğimiz mutlaka vardır. Ama yanlış yaptığımızı düşünmüyorum. Birlikte görev aldığımız arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Bu sorumluluğu alacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum” dedi.

Aldan’ın konuşmasının ardından 2021-2024 yılı faaliyet raporları okundu.

Daha sonra genel kurula katılan delegelerin konuşmaların ardından seçime geçildi.

177 delegenin oy kullandığı seçimde Egemen Balaban 118 oy aldı. Pınar Boyacı ise 55 oy alırken 4 oy da geçersiz sayıldı. Seçimde 3’te 2’nin sağlanamadığı için seçim 2. tura kaldı. Pınar Boyacı ikinci turda adaylıktan çekilince Balaban, Menteşe Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Menteşe Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu:

Adil Eroğlu, Ali Osman Çimen, Alp Çatalak, Bilal Ataseven, Birdal Savran, Cevher Kahraman, Dinçer Yıldız, Emin Tuğrul, Gökhan Us, Gürkan Ercan, Övgü Yıldız, Nazmiye Kulaç, Özlem İnci, Çağlar Yılmaz, Ferah Gümüş, İnan Ceylan, Mehmet Topbaş, Mine Ülkü, Mustafa Yıldız, Selahattin Tilkioğlu, Serdar Sargın, Suat Özbek, Sultan Turgun, Süleyman Gül, Ece Ordukan, Nilüfer Etyemez, Serkan Eğribozlu, Ahmet Ünal Bozyer.

Bu haber toplam 394 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.