Muğla'da cinayete kurban giden kadının otopsisi tamamlandı

 MUHABİR
-Muğla'nın Menteşe İlçesinde Eşi M.K tarafından vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanarak öldürülen 40 yaşındaki S.K’nın Muğla Adli Tıp Kurumun’daki otopsi işlemi tamamlandı, cinayet kurbanı kadının cenazesinin ailesinin isteği doğrultusunda yarın teslim edileceği öğrenildi.-Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin feci cinayetten sonra olay yerinden kaçan zanlı M.K’yı ormanlık alanda yakaladığı ve ifade işlemi için Muğla Emniyet Müdürlüğüne getirdiği bildirildi.

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Eşi M.K tarafından vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanarak öldürülen 40 yaşındaki S.K’nın Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemi tamamlandı, cinayet kurbanı kadının cenazesinin ailesinin isteği doğrultusunda yarın teslim edileceği öğrenildi.
Muğla Adli Tıp Kurumu önünde otopsi işleminin bitmesini bekleyen yakınları, vahşi cinayete giden kadının zanlı M.K Hakkında uzaklaştırma kararı aldığını doğrulayarak, boşanma aşamasındaydılar. Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemi bitti. Afyonkarahisar’dan ablası geleceği için cenazeyi yarın teslim alacağız bilgisini verdiler.

ZANLI ORMANDA YAKALANDI
Eşini öldürdükten sonra kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, zanlı M.K’yı ormanlık alanda yakaladığı ve ifade işlemi için Muğla Emniyet Müdürlüğüne getirdiği bildirildi.

OLAY
Alınan bilgiye göre, sabah saat 08.05'de 112'yi arayan vatandaşlar, Muğla'nın Menteşe İlçesinde Orhaniye Mahallesinde bir şahsın bir kadının bıçaklandığı ve yanına kimseyi yaklaştırmadığı ihbarında bulunmuşlardı.
Bölgeye kısa sürede ulaşan ekipler, olay yerinde vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanan 40 Yaşındaki S.K'yı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırmışlardı. Hastanenin acil servisinde doktorların yoğun çabasına rağmen baş ve karın bölgesinden çok sayıda darbe alan S.K adlı kadın yaşamını yitirmişti.

Bu haber toplam 656 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.