Coronavirüsle mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmasının ardından kurulan Vefa Guruplarında yer alan Menteşe İlçe Müftülüğü ekipleri, yaşlılara yardım etmeye devam ediyor.

Neval Çolak

Coronavirüsle mücadele kapsamında Menteşe Kaymakamlığı tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Gruplarında yer alan Menteşe İlçe Müftülüğü ekipleri ihtiyaç doğrultusunda 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Menteşe İlçe Müftülüğü’nden 82 aileye yardım

Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması

Menteşe İlçe Müftüsü Mustafa Aydın, 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmasının kısıtlanmasından bu yana Menteşe İlçe Müftülüğü ekiplerinin 82 aileye yardımda bulunduklarını kaydetti.

Ülke olarak zor günlerden geçildiğini ve vatandaşlara yardım etmek için ellerinden geldiklerini yaptıklarını belirten Müftü Aydın, “Zor günlerden geçiyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Bizler müminler olarak komşusu aç iken tok yatandan düşüncesi gereğince Kaymakamlığımız önderliğinde kurulmuş olan Vefa Grubunda bizde kurumsal olarak yerimizi alalım kampanyaya katkımız olsun istedik. Muğla Menteşe’de Coronavirüsle mücadele kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmesinden sonra onların ihtiyaçlarını görmek üzere kurulan Kaymakamlık vefa grubunda görev alan Menteşe müftülüğü görevlileri imamlar, müezzinler ve kuran kursu öğreticileri mahallerindeki 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yardımına koştular. İmamlarımız mahallerindeki 65 yaş üstü insanlarla WhatsAap grubu oluşturarak ihtiyaçlarını belirleyerek yardımcı oluyorlar. Bu kampanyada görev alan emniyet güçlerimize ve başta sağlık çalışanlarımıza rabbim güç kuvvet versin. Bu vesileyle vefa grubunda görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Gazete Muğla