Muğla Haberleri

Memur-Sen’in mutlu günü

Muğla Genç Memur-Sen İl Başkanı Doktor İsmail Gökbel, kendisi gibi Doktor olan Deniz Akın ile yaşamını birleştirdi.Neval ÇolakMuğla Genç Memur-Sen...

Muğla Genç Memur-Sen İl Başkanı Doktor İsmail Gökbel, kendisi gibi Doktor olan Deniz Akın ile yaşamını birleştirdi.

Neval Çolak

Muğla Genç Memur-Sen İl Başkanı Doktor İsmail Gökbel, kendisi gibi Doktor olan Deniz Akın ile dünya evine girdi.

Sade bir törenle Milas Belediyesi Evlendirme ve Düğün Salonu’nda kıyılan nikahta genç çiftin şahitliklerini, önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Profesör Doktor Nurettin Demir, Profesör Doktor Akın Sivaslıoğlu, Ak Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar yaptı.

Nikah merasimine Muğla Memur-Sen İl Başkanı aynı zamanda Muğla Toç Bir-Sen Şube Başkanı Adem Köseoğlu, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin, Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergun Kırova, Milas Esnaf Odası Başkanı Celal Devrim ve bazı Belediye Meclis Üyeleri ile damat Gökbel’in denetim kurulu üyeliğini de yaptığı Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut ile Yönetim Kurulu üyesi arkadaşları ve ailelerin yakınları katıldı.

Nikah merasimine gelen misafirlerin büyük bir bölümünün hijyen kurallarına uyarak maske taktıkları dikkat çekti. Denetim kurulu üyesi olan arkadaşlarını bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut, “Dr. İsmail Gökbel ve Dr. Deniz Akın çiftini bu mutlu günlerinde dernek olarak yalnız bırakmak istemedik ve genç çiftimizin mutluluklarını paylaşmak istedik. Kendilerine bir ömür boyu saadet temennisiyle bir yastıkta kocamalarını diliyoruz” diye konuştu.