Muğla Haberleri

Mehmet'in vefatı sevenlerini üzdü...

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Muğla İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı Mehmet Ateşgöz'ün vefatı çalışma arkadaşlarını ve sevenlerini üzdü.

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, trafik kazasında yaşamını yitiren Mehmet Ateşgöz'ün vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.
Mesajda şu ifadelere yer verildi:
"Muğla İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’nda görev yapmakta olan personelimiz Biomedikal Teknikeri Mehmet Ateşgöz
vefat etmiştir.Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Menteşe İlçesinin Düğerek Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında Muğla İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Mehmet Ateşgöz yönetimindeki 07 AEA 309 plakalı motosikletin sürücüsünün gidon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulduğu ve motosikletten düşen Ateşgöz yaralandığı ve kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildiği bildirilmişti. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Ateşgöz'e ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırmıştı. Hastanede tedavi altına alınan Ateşgöz doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.