Muğla Haberleri

MEHMET KUBİLAY ÖZCAN RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Yeminli Mali Müşavir Mehmet Kubilay Özcan, parti binasında resmi başvurusunu yaptı. Özcan, “Vatandaşımız ihtiyacı olup derdine derman aradığında belediye çalışanlarına, ilgili daire başkanına ulaşamaz olmayacaktır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Yeminli Mali Müşavir Mehmet Kubilay Özcan, resmi başvurusunu yaptı.

Parti binasında açıklama yapan Özcan, “bereketli toprakları, denizi, doğası, yeraltı ve yerüstü kaynaklarıyla cennet Muğla’mıza dair hedeflerimiz ve hayallerimiz var” diye konuştu.

13 ilçenin hiçbirini ötekinden ayırmadan güler yüzle ve samimiyetle hizmet edeceklerini vurgulayan Özcan, açıklamasında şunları söyledi:

“Çevreye ve doğaya duyarlı projeler geliştirmek, istihdam ve katma değer yaratacak, güzel projelere destek olmak, turizmi 12 aya yayacak, ören yerlerimizi canlandıracak projeleri hayata geçirmek için sanayi, madencilik, ticaret ve tarım faaliyetlerini destekleyerek sanayimizin, iş insanlarımızın ve çiftçimizin yanında olmak için gençlerimizin işsizliğini azaltmak için, çalışan annelerin kreş talebini karşılamak için, hafif raylı sistemle ulaşımı daha hızlı ve konforlu hale getirmek için öncelikle su ve yol sorunlarını çözüme kavuşturmak için biz hazırız. Vatandaşımız ihtiyacı olup derdine derman aradığında belediye çalışanlarına, ilgili daire başkanına ulaşamaz olmayacaktır. Halkın iradesi gereken uygulamalarda, halkımıza danışarak ve onların çoğunluk isteğine uygun olarak kararlarımızı alacağız. Hangi partili belediye başkanının görevli olduğuna bakmadan tüm ilçelerimizde düzenli halk toplantıları yaparak sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyeceğiz. Çözüm yollarını ortak akılla yine halkımızla, STK’lar, meslek odaları, dernek, basın ve sendika temsilcileriyle birlikte bulacağız. Hiçbir vatandaşımız kendini ötekileşmiş hissetmeyecek, siyasi görüşü ve partisi ne olursa olsun bütün vatandaşlarımız bizim için kıymetli olduğunu hissedecek. Şeffaflık ve açıklığıyla hesap verebilirliğiyle ve tüm kurallarıyla sosyal-demokrat belediyeciliği halkımızla buluşturacağız. Biz hazırız.”