Muğla’nın Menteşe ilçesinde eğitim veren Yönelt Koleji’nin Mavi Bulut sınıfı, sağlık çalışanlarını unutmadı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan sağlık personelleri için ikramlar hazırlayan minik öğrenciler, yazdıkları şiirlerle hastane çalışanlarına moral verdiler.

 Sinem Karakaya

Muğla’dan sağlık çalışanlarına destek her geçen gün artıyor. Yönelt Koleji Mavi Bulut sınıfı öğrencileri, hazırladıkları ikramları yazdıkları şiirlerle birlikte, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan sağlık personellerine ulaştırarak, moral verdiler.

Muğla’da ilaç sıkıntısı: Başkan Korkmaz’dan açıklama! Muğla’da ilaç sıkıntısı: Başkan Korkmaz’dan açıklama!

Mavi Bulut sınıfından sağlık çalışanlarına anlamlı jest

Tüm dünya salgın ile savaşırken, kayıtsız kalmak istemediklerini söyleyen Mavi Bulut Sınıf Öğretmeni Aylin Bal, “Dünya çapında yaşanan salgın tüm insanlığı mağdur ederken en büyük mücadeleyi veren sağlık çalışanları ve ailelerinin yaşadıklarına kayıtsız kalmak çok zor. Elimiz kolumuz bağlanmış gibi hissetmek inanın olabilecek en kötü şeylerden biri. Biliyorum ki ben ve velilerim gibi yardımcı olmak isteyen, bir şeyler yapma niyetinde olan çok insan var. Ben sadece öneri sundum ve Mavi Bulut ailesi olarak güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Elimizden geldiğince bu organizasyona devam edeceğiz. Hastanelerde çalışan tüm doktor, hemşire, personel ve ailelerinin haklarını ödemek mümkün değil. Ama hatırlı bir kahve, bir şiir insanı gülümsetmeye, iyi hissettirmeye vesiledir ve duygu bulaşıcıdır. Dinlenirken onlara tebessüm ettirebildiysek ne mutlu bize. Öğrencilerimin gelecek güzel günleri adına hepsine sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Mavi Bulut sınıfından sağlık çalışanlarına anlamlı jest

Editör: Gazete Muğla