MARMARİS'TE MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ

MARMARİS'TE MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ
 MUHABİR
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Marmaris'te yürüyüş düzenlendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişiminde bulunulan Marmaris'te yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılanlar, mehter takımı eşliğinde ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Turistler de yürüyüşü ilgiyle izledi. Etkinlikte, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen fotoğraflardan oluşan bir sergi de açıldı. Aksaz Bandosu konser verdi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişiminde bulunulan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yürüyüş düzenlendi.


Kemal Seyfettin Bulvarı'nda mehter takımı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe katılanlar, mehterana eşlik etti.
Yoldan geçen ve otellerinin balkonlarına çıkan turistler, yürüyüşü ilgiyle izledi.Meydanı dolduran kalabalık, ellerindeki Türk bayraklarıyla çalınan marşlara eşlik etti.Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı'nı okuyan vatandaşlar, daha sonra 15 Temmuz video gösterimini izledi.Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından vatandaşlar, Atatürk Meydanı'nda FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdi. Sergideki fotoğraflara vatandaşlar ve yabancı turistler ilgi gösterdi.

img-20240715-wa0018.jpg

Muğla Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen etkinliğe Muğla Valisi Dr.İdris Akbıyık, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, katıldı Şehit yakınları , gaziler siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

img-20240715-wa0017.jpg

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.