Muğla Haberleri

Kumbaralar Kızılay için açıldı

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu minikleri kumbaralarında biriktirdikleri paraları Kızılay’a bağışladı.Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri...

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu minikleri kumbaralarında biriktirdikleri paraları Kızılay’a bağışladı.

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından başlatılan kampanya takdir edildi.

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Asar, Müdür Yrd. Ufuk Türkyılmaz, Kızılay Kulübü Danışman Öğretmeni Arif Çoban ve öğrencilerle “Kızılay Haftası” Etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay Derneği Fethiye Şubesini ziyaret ederek kumbaralarında biriktirdikleri bağışları Kızılay Derneği Başkanı Akif Arıcan’a teslim ettiler.

Kızılay Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Akif Arıcan Türk Kızılay Derneği’nin yüz yılı aşkın bir süredir hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç her insanın yanında olduğuna dikkat çekti. Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Mehmet Ali Asar da faaliyetleri nedeniyle dernek yönetimine teşekkür etti.

Kızılay Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Akif Arıcan ve Başkan Yrd. Selahattin Cesur, ziyaretlerinden dolayı Mehmet Akif Ersoy İHO Müdürü Mehmet Ali Asar’a, Müdür Yard. Ufuk Türkyılmaz’a, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Türk Kızılayı’nın Türkiye’nin en geniş, en büyük teşkilatlarından biri olduğunu, ulusal ve uluslararası yardım kuruluşu olarak 145 yıldır çalışmalarını başarıyla yürüttüğünü söyledi.