Milas'ta feci kaza! Ekipler seferber oldu Milas'ta feci kaza! Ekipler seferber oldu

Yazın sona ermesiyle birlikte bölgemizde de koşu organizasyonları hız kazandı. Yaz boyunca antrenmanlarına aralıksız devam eden”Milas vere Nere Koşupduru” koşu ekibi 7 Ekim Pazar günü Bodrum’da koşulan Bodrum Yarı Maratonu’na katıldı.

1000’in üzerinde farklı yaş gruplarından yerli ve yabancı atletin katıldığı Bodrum Koşusu, öncesinde ve sonrasındaki renkli görüntüleriyle dikkat çekti.

21-10 ve 5 km’lik parkurlarda yarışan koşucular arasında ilçemizi temsil eden Doğuş Çağan Onay 5 km kategorisinde 3’üncü oldu. 10 Km’de koşan sporcumuz Serdar Murat Sarı genel klasmanda23’üncü yaş kategorisinde 6’ıncı oldu. 21 km’ lik parkurda ise ilçemiz adına yarışan Ali Sarıman genel klasmanda 42’inci yaş kategorisinde 14’üncü oldu.

Yarışlara katılan diğer sporcumuz Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu genel klasmanda 93’üncü, yaş kategorinde ise 39’uncu olarak yarışmaları tamamladı.

Bodrum Koşusu sonrasında yaptıkları açıklamada geçen sene olduğu gibi bu seneki koşularda da hedeflerinin her zaman olduğu gibi sporun her yaşta yapılabileceğini göstermek ve Milas’ın adını en iyi şekilde duyurmak olarak belirten, Milas Koşu takımı sporcuları herkesi önce sağlık için hareket etmeye ve özellikle de koşmaya davet ettiler.

Editör: Gazete Muğla