Muğla Haberleri

“Kitap Ve Oyuncak Kardeşliği”nde Buluştular

Hatem ilkokulu ve Ortaokulu öğrencileri çok güzel bir kampanyaya imza attı.Hatem İlkokulu başkanı Eda Bulut ve ortaokul başkanı İsmet Gökçayır önderliğinde “Kitapların ve Oyuncakların son kullanma tarihleri yoktur.”sloganıyla...

Hatem ilkokulu ve Ortaokulu öğrencileri çok güzel bir kampanyaya imza attı.

Hatem İlkokulu başkanı Eda Bulut ve ortaokul başkanı İsmet Gökçayır önderliğinde “Kitapların ve Oyuncakların son kullanma tarihleri yoktur.”sloganıyla kampanya başlatıldı.

Kitapların ve Oyuncakların son kullanma tarihleri yoktur.” sloganıyla başlatılan kampanya sayesinde kırsal mahallelerdeki okullarda bulunan öğrencilerin mutluluğuna mutluluk katılıyor. Bu proje sayesinde Özel Hatem İlkokulu- Ortaokulu tarafından ’Bozyer Şehit Ali Galip Met İlkokul’una oyuncak, kitap, kırtasiye hediye edildi.

’Kitap ve Oyuncak Kardeşliği’’ kampanyası kapsamında Özel Hatemli öğrenciler kırsal mahallelerde bulunan okullardaki öğrenci arkadaşlarına oyuncak ve kitap hediye ederek, toplumsal bütünlüğün çimentosunu oluşturuyor.

Özel Hatem İlkokulu Başkanı Eda Bulut ve Ortaokul başkanı İsmet Gökçayır’ın önderliğinde ‘’Kitapların ve Oyuncakların son kullanma tarihleri yoktur.’’ sloganıyla başlatılan ‘’Kitap ve Oyuncak Kardeşliği’’ kampanyası çerçevesinde tüm okulun katılımıyla toplanan, oyuncak, kitap, kırtasiye ve kıyafetler, okul başkanları, idareciler, okul kurucusu ve okul-aile birliği tarafından Özel Hatem Okullarının kardeş okulu ‘’Bozyer Şehit Ali Galip Met İlkokul’una’’ yapılan ziyaretle teslim edildi.