Önümüzdeki Perşembe günü saat 19:00’da Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Muğlaspor Genel Kurulu öncesi adaylığı gündeme gelen geçmiş dönem başkanlarından Önder Kaytan adaylık süreci ile ilgili gazetemiz spor servisine açıklamalarda bulundu.

“Bu koşullarda önümüz karanlık” diyen Kaytan aday olmayacağını söyledi. Öte yandan İşadamı Menaf Kıyanç’ın liste hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Sinem Korkmaz

Muğlaspor Genel Kurulu öncesi adaylığı gündeme gelen geçmiş dönem başkanlarından Önder Kaytan, adaylık süreci ile ilgili açıklama yaparken, Perşembe günü saat 19:00’da Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Muğlaspor Genel Kurulunda “aday değilim” dedi.

Önder Kaytan, isminin gündeme gelmesiyle kamuoyunda çok ciddi bir teveccüh gördüğünü, özellikle maddi kaynak yaratılması hususunda siyasi çevrelerin bile desteğini aldığını dile getirdi.

Kaytan, başkan seçilmesi halinde lige hazırlık aşaması için sürenin kısa olduğunu, bu süre zarfında gerekli olan ciddi bir meblağın temin edilemeyeceğini ve özellikle geçmiş dönem kulüp başkan ve yöneticilerinin alacakları nedeniyle konulan temliklerle, kulüp gelirinin tıkalı olduğunu belirtti.

Kaytan şöyle konuştu: “Bu koşullarda önümüz karanlık gözüküyor. Geçmişte kulüp tarihine iz bıraktığımı düşünerek böylesi önemli bir görevden uzak durmam söz konusu olamaz ancak böyle bir ortamda liste hazırlığı yapmakta olanaksız. Liste yapmak için iletişim kurduğum arkadaşlarım arasında göreve talip olmak isteyen kişi sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Arkadaşlarımız gerekçe olarak kulübün 3 milyon 600 bin liralık borç yükünün yanında Coronavirüs sürecini de öne sürerek, süreci riskli buluyorlar. Şahsıma gösterilen teveccüh için camiamıza ve kamuoyuna teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Datça’nın içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkıyor Datça’nın içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkıyor

KIYANÇ LİSTE HAZIRLIĞI YAPIYOR

Öte yandan Muğlaspor’un geçmiş dönem yöneticilerinden İşadamı Menaf Kıyanç’ın liste hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Editör: Gazete Muğla