Otomobil tamiri sektöründe tanınan isimlerden olan genç girişimci Ali Sezer Kallem, yeni açtığı işyerini Menteşe Küçük Sanayi Sitesi’nde açtı.

Sinem Karakaya

Kallem Otomotiv, Muğla’nın Menteşe ilçesi Küçük Sanayi Sitesi’nde hizmete açıldı. Otomobil tamiri sektöründe tanınan isimlerden olan genç girişimci Ali Sezer Kallem, kendine ait yeni açtığı işyerinde Alman grubu otomobiller ağırlıklı olmak üzere tüm araçların bakım ve onarımını yapıyor.

Özgür Özel Bodrum’da Özgür Özel Bodrum’da

Muğlalılara hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Ali Sezer Kallem, “Kendime ait iş yerimi açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şimdiye kadar çalıştığım yerler benim için bir tecrübe oldu. Bu sayede kendi işimi kurup en iyisi olmaya karar verdim. İşimin ve çalışanlarımın her daim arkasındayım. Muğlalılara en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Müşterilerimiz güvenle, ailesiyle birlikte gelip araçları tamir olurken rahatlıkla çalışmamızı izleyebilir. Uzun süredir bu işin içindeyim. Nasıl bir doktor hastasını tedavi ederken mutlu oluyorsa bende araçların doktoruyum ve işimi severek yapıyorum. Alman grubu ağırlıklı araçların tamiri başta olmak üzere tüm araçların bakım ve onarımı iş yerimizde mevcut. Müşterilerimiz rahatlıkla bizi tercih edebilir. Allah herkese kendi ekmeğini yedirsin” şeklinde konuştu.

Editör: Gazete Muğla