İŞ İNSANI ALİ YAĞLI SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

İŞ İNSANI ALİ YAĞLI SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI
 MUHABİR
Türkiye’nin önemli enerji şirketlerinden biri olan Aydem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yağlı, bugün Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Kampüsü'nde bulunan Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami’sinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Çal ilçesinin Süller Mahallesi’nde toprağa verildi.

Yağlı'nın cenaze merasimine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM Başkan Vekili Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Başkan Vekili Ali Marım, belediye başkanları, oda başkanları ve sevenleri katıldı.

img-20240930-wa0035.jpg

Ali Yağlı, bir süre önce İstanbul'da bir hastanede tedavi altına alınmıştı. 72 yaşındaki Yağlı İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

img-20240930-wa0034.jpg

ALİ YAĞLI KİMDİR?
1953 yılında Denizli’de doğan Ali Yağlı evli ve 3 çocuk babasıydı. 1976 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi'nden mezun olmuştu. 1980 yılında, Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucu ortaklarından olan Yağlı, 1995 yılında Aydem Yenilenebilir Enerji'nin kuruluşunda yer almış, Aydem Holding Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yapmıştı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.