FERDİ YAVUZ- Şehrin merkezindeki moloz ve çöp yığınları vatandaşı isyan ettirdi. Muğla’nın Merkez İlçesi Menteşe’de görüntülenen çöp ve moloz yığınları pes artık dedirtti. Menteşe ilçesi ile yine Menteşe’ye bağlı Düğerek Mahallesi arasındaki yol kenarında bulunan inşaat artıkları ve çöpler mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Moloz ve çöplerin yanı sıra hayvan ölülerinin de bulunduğu yerde, leş kokusundan dolayı vatandaşlar oldukça rahatsız. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından moloz ve çöp yığınlarının olduğu yere uyarı levhası konulmuş. “Bu Alana Moloz Dökmek Yasaktır” uyarısı bulunan levhayı dikkate almayan duyarsız vatandaşlar, şehrin merkezinde adeta çöp ve moloz tepesi oluşturmuş.

LEŞ KOKULARI EVLERE GELİYOR

Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar

Mahalle sakinlerinden aldığımız bilgilere göre özellikle akşam saatlerinde rüzgârında etkisiyle leş kokuları evlere geliyor. En çokta çocuklarının o bölgeye gitmelerinden korkan vatandaşlar, Muğla’nın göbeğinde böyle bir görüntünün olmasından oldukça rahatsızlar.  Muğla’nın merkezinde yer alan bu alanda inşaat atıkları, ayakkabı, kanepe, koltuk, battaniye, yastık, yüzlerce boş şişenin yanı sıra hayvan ölüleri de bulunuyor.

Editör: Gazete Muğla