Muğla Haberleri

İlçe Protokolü Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

SİNEM KARAKAYA- Muğla’nın Menteşe İlçesi Derinkuyu Mahallesi’nde huzur toplantısı gerçekleştirildi. Menteşe’ye bağlı mahallelerde gerçekleştirilen...

SİNEM KARAKAYA- Muğla’nın Menteşe İlçesi Derinkuyu Mahallesi’nde huzur toplantısı gerçekleştirildi. Menteşe’ye bağlı mahallelerde gerçekleştirilen huzur toplantılarının sonuncusu Derinkuyu Mahallesi’nde gerçekleştirilirken, vatandaşlar düzenlenen toplantıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Muğla’nın Menteşe İlçesi’ne bağlı mahallelerde yapılan ve halkın devlet yetkililerine isteklerini ve sorunlarını ilettiği Kent Güvenliği ve Huzur Toplantılarının aralıksız olarak gerçekleştirilmesine devam ediliyor. Her ay Menteşe’ye bağlı farklı bir mahallede gerçekleştirilen toplantıların 2018 ve 2019 yılında 12 farklı mahallede 12 defa gerçekleştirildi.

2019 yılı içerisinde Menteşe İlçesi’nde Kent Güvenliği ve Huzur Toplantılarının 12. si Derinkuyu Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Derinkuyu’da Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek 'in yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinin temsilcileri, Menteşe Belediyesi hizmet birimlerinin temsilcileri, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü temsilcileri, Menteşe Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü temsilcileri, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü temsilcileri, Menteşe Sağlık Grup Başkanlığı Temsilcileri, Menteşe Sağlık Grup Başkanlığı Temsilcileri,  AYDEM Muğla Bölge Müdürlüğü temsilcileri, bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri çevre mahallelerin muhtarları ve Derinkuyu Mahallesi sakinleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, vatandaşların dilek ve şikâyetlerini tek tek dinleyerek notlarını aldı. Alınan dilek ve şikâyetlerle ilgili olarak toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine de söz hakkı veren Yıldız, devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirterek bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğini söyledi.