Muğla Haberleri

İlber Ortaylı Muğla’ya Geliyor

SİNEM KARAKAYA- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ‘Çınaraltı Gençlik Söyleşileri’ programları kapsamında İlber Ortaylı’yı Muğla’ya getiriyor.“Geçmiş...

SİNEM KARAKAYA- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ‘Çınaraltı Gençlik Söyleşileri’ programları kapsamında İlber Ortaylı’yı Muğla’ya getiriyor.

“Geçmiş Zaman Odur Ki” programıyla gençlerle buluşacak olan İlber Ortaylı, 16 Aralık Pazartesi günü saat 19.00’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Şehitler Salonu’nda okurlarına hitap edecek.

Gençleri İlber Ortaylı ile buluşmaya davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Eğitim Faaliyetleri, Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Kapsamında ünlü Tatihçi-Yazar Prof.Dr.İlber Ortaylı hocamızı 16 Aralık Pazartesi günü KYK Yurtlarımızda kalan gençlerimizle ve tüm Muğla’lı hemşerilerimizle buluşturacağız. Yurtlarımızda kalan gençlerimizin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmak, geleceğe en iyi sekilde hazırlanmaları, her türlü bağımlılıktan uzak kalmaları için Yurtlarımızda  sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veriyoruz.Bu anlamda 16 Aralıkta yapılacak İlber Ortaylı ile Tarih söyleşisine tüm gençlerimizi ve Muğla’lı hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.