Muğla Haberleri

Hüseyin Nizamoğlu "Odalarımız ve derneklerimiz kentin yönetiminde söz sahibi olacak"

.

Menteşe ilçesinde, adaylığı ile dengeleri değiştiren ve kentte büyük bir heyecan yaratan İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, dernek ve Meslek Odalarını ziyaret etti. Nizamoğlu: “Meslek Odalarımız ve derneklerimiz, kentin yönetiminde söz sahibi olacak. Biz Menteşe Belediye Başkanlık seçimini alacağız ve sonraki çalışmalarımızda da, tüm meslek Odalarımızla derneklerimizle ortak akıl dahilinde çalışıp halkımıza ve Menteşe’ye yakışır hizmetler sunacağız.” dedi.

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, İlçe Başkanı Av. Ömer Kaygas ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Nizamoğlu, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u, Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u, Muğla Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş’ı, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk’ü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile Meclis Başkanı Koray Özcan’ı, Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Gökhan Odabaşı’nı, Muğla Baro Başkanı Av. Levent Akgün’ü ziyaret etti.

“İŞ BİRLİKLERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Her zaman birbirinden değerli derneklerimiz ve odalarımız ile beraber Menteşe ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Biz bu iş birliklerini çok önemsiyoruz. Belediyeciliğin, hem belediyecilik ayağı hem meslek oda ve dernekleri ayağı vardır.”

“BİZ, MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIK SEÇİMİNİ ALACAĞIZ”

“Kente, hizmet için kendinizi vakfetmeniz gerekir ve biz de bu dinamizme sahibiz” sözlerini vurgulayan Nizamoğlu konuşmasında şöyle devam etti:

“Menteşe Belediye Başkanlık seçimini alacağız ve sonraki çalışmalarımızda da tüm meslek odalarımızla derneklerimizle ortak akıl dahilinde çalışıp halkımıza ve Menteşe’ye yakışır hizmetler sunacağız.”

Oda ve Dernek Başkanları ise ziyareti için Nizamoğlu’na teşekkür ederek, güven ve iyi dileklerini ilettiler.