Muğla Haberleri

Hastane yerini biz seçmedik

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete girmesinin ardından hastanede yaşanan sorunlarla ilgili hastaneye yönetimi...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete girmesinin ardından hastanede yaşanan sorunlarla ilgili hastaneye yönetimi basın toplantısı düzenledi. Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Hilmioğlu “ Hastanemiz yeni belli sıkıntılar var. Zamanla bunu aşacağız. Hastane yerini biz seçmedik” dedi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz “Yeni bir hastane. Eksiklikleri belirleyip en kısa zamanda  tamamlayacağız” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete girmesinin ardından hastane ile ilgili gerek yerel gazetelerde gerekse sosyal medya üzerinden büyük eleştiriler olmuştu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi eleştirilere cevap vermek için basın toplantısı düzenledi.

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Hilmioğlu “ Biz yeni hastane ile ilgili övgüler beklerken yapılan eleştiriler bizleri şaşırttı. Gerçekten böyle bir şey beklemiyorduk.  Yeni yapılan hastanenin zeminin yanlış olduğunu kabul ediyoruz. TOKİ yetkililerine söyledik. Ancak zemini değiştirtemedik.  Hastane yerini biz seçmedik” dedi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz “yeni bir hastane. Eksiklikleri belirleyip en kısa zamanda tamamlayacağız” dedi.

Mustafa İnci