SİNEM KORKMAZ - Muğla Gazi Anadolu Lisesi Öğrencileri ve öğretmenleri tarafından büyük emeklerle hazırlanan “Gazi Anadolu Lisesi İçin Çal- Ula Türküsü” İzleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. “Eğitimde İyi Örnekler” projesi kapsamında hazırlanan videoda okulun öğrencileri ve öğretmenleri yer alıyor. Projeyi hazırlayan, çekimlerinden, kurgusuna her detayıyla ilgilenen Okulun Beden öğretmeni Mehmet Fatih Can ortaya çıkan sonuçtan çok memnun olduğunu dile getirdi.

Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir” Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir”

Hazırlanan videonun yaklaşık 6 ay sürdüğünü vurgulayan Mehmet Fatih Can “ bu proje öğretmenler ve öğrenciler tarafından gönüllü yapılan bir proje. Bütçesinden, video çekimine kurgusuna kendi ilgilendim. İyi bir proje ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Yaklaşık 6 aylık bir süreç içeriyor bu videomuz. Bu süreçte çok zorlandığımız, yorulduğumuz zamanlar oldu fakat çıkan sonuçtan çok memnunuz. Okulumuzun müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri videoda yer aldı. Okul müdürümüz bizi çok destekledi. Herkesin bir emeği var. Grup Hayyam enstrümanlarıyla bize destek verdiler. Okulumuzun öğrenci grubu olan Grup Galyalılar da vardı. “Eğitimde İyi Örnekler” projesi kapsamında yaptık. Bu ilk projemiz fakat devamı gelecek. Bende bu yolda çok şey öğrendim. Zaten öğretmenlik bir şeyler öğrenme yoludur” dedi.

Editör: Gazete Muğla