Yerel seçimler öncesi partilerdeki hareketlilik hız kazanırken, siyasi kulislerde de değişik projeler konuşulmaya başlandı.

Son yıllarda bütün seçimlere işbirliği içinde giren Cumhur İttifakı Ortakları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart yerel seçimlerine de birlikte katılacak. Her iki partinin kurmaylarının yaptığı toplantılarda hangi il ve ilçelerin kime bırakılacağı karara bağlandı.

Muğla’nın yol haritası açıklanacak Muğla’nın yol haritası açıklanacak

Siyasi kulislerde konuşulanlara göre ise Muğla’da Fethiye, Datça ve Ortaca ilçelerinin MHP’ye bırakıldığı iddia edildi.

FETHİYE’DE ÖZLEM BALCI’NIN ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Fethiye’de Cumhur İttifakının adayının, son yapılan genel seçimde MHP 1. Sıra Muğla Milletvekili Adayı olan Sanatçı Özlem Balcı’nın olacağı konuşulurken, Balcı’nın çalışmalara başlamak için kesin açıklamanın yapılmasını beklediği öğrenildi.

DATÇA İTTİFAK ADAYI FEYZULLAH GÜLEDA

Fethiye gibi Datça ilçesinde de Cumhur İttifakı olarak aday çıkaracak olan MHP’de en güçlü aday isminin geçtiğimiz yerel seçimde de aday olan Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Feyzullah Güleda olduğu öğrenildi.

ORTACA ADAYI ALİM UZUNDEMİR

Geçtiğimiz yerel seçimde MHP’den Ortaca Belediye Başkanı seçilen Alim Uzundemir’in 31 Mart seçimlerinde de Cumhur İttifakının Ortaca adayı olarak yarışması bekleniyor.

Editör: Beritan Yücel